Speeltuin

Onlangs hebben wij buiten alles onderhanden genomen. Ons terras heeft een volledig frisse en unieke sfeer gekregen, mooie houten tafels, lekker zittende hoge en lage stoelen. U staat versteld van de veelzijdigheid van ons binnenterras. Via de openslaande deuren van Pub The Big Ben komt u op ons overkapte binnenterras en niet te vergeten de heerlijke buiten speeltuin waar kinderen tot en met 16 jaar zich heerlijk kunnen vermaken.

Ideaal voor jong en oud

Terwijl u als volwassenen in een goed gesprek belandt, spelen de kinderen heerlijk samen in onze afgesloten buiten speeltuin. Een ideale feestlocatie, wanneer u wilt feesten met uw kinderen en waarbij iedereen een geweldige middag of avond zal beleven. Eens kijken wie er nu als laatste naar huis wilt!

Een High Tea of Barbecue is ideaal op ons unieke binnenterras, wij houden ook rekening met de kinderen als het om eten gaat.

Buiten speeltuin en binnenterras reserveren?

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen voor een groot of klein gezelschap, feestlocatie met speeltuin? Laat uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Reserveren