Hotel

Budget hotel Zevenbergen

Hotel Bij Verhoeven ligt in het centrum van Zevenbergen in het altijd gezellige Noord-Brabant. Mogelijkheden voor uitstapjes naar vestigingsstad Willemstad en  de prachtige binnenstad van Breda bieden u volop cultuur en de uitstekende sfeer van Brabant, geniet van wandelroutes en fietsroutes langs en door Zevenbergen.

Ons budget hotel Zevenbergen is in 2013 volledig gerenoveerd. Het gebouw stamt uit de jaren 40 dus een grondige renovatie was op zijn plaats. Alle kamers zijn voorzien van WiFi, flatscreentv en hoogwaardige boxspring bedden. Zo geniet u volop van gemak en comfort, naast de gastvrijheid die u van ons gewend bent ideaal voor zakelijke arrangementen, vanuit industriegebied Moerdijk.

Ontbijt, lunch en diner

U kunt gebruikmaken van een uitgebreid ontbijt. Verder bieden we lunchpakketten aan en kunt u ‘s avonds aanschuiven voor de daghap. Een gevarieerd diner dat we dagelijks samenstellen met de groenten van het seizoen.

Prijzen en boekingen

  1-persoonskamer 2-persoonskamer
Logies € 37,50 € 55,-
Logies en ontbijt € 47,50 € 70,-
Logies, ontbijt en daghap € 57,50 € 90,-
Onze prijzen zijn exclusief € 1,25 toeristenbelasting p.p.p.n. U kunt een lunchpakket bestellen voor € 5,-.

Wilt u meer informatie over ons budget hotel Zevenbergen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via 0168-323925 of info@bij-verhoeven.nl. Maak gebruik van de bookingsmodule.
Reserveren